Noutati

Am deschis!

Cine Globe a anunțat redeschiderea multiplexului la Botoșani pe 11 septembrie. Clienții sunt așteptați, începând cu 11 septembrie, în fiecare zi a săptămânii cu filme, popcorn și multe zâmbete.

Pasionații de filme vor putea alege filme pentru toată lumea, atât animații pentru cei mici, cât și filme pentru adulți, iar programul poate fi găsit pe site-ul Cine Globe. Săptămâna viitoare, după redeschiderea mult așteptatului „Tenet” va fi lansat - thrillerul lui Christian Nolan care prezintă lumea spionajului internațional într-un viitor nedefinit, iar fanii BTS vor putea urmări documentarul „Break the silence” despre celebrul sud-coreean trupă din 24 septembrie.

Prioritatea maximă pentru Cine Globe este sănătatea și siguranța clienților și a membrilor echipei, iar măsurile luate sunt în conformitate cu reglementările anunțate de autorități, astfel încât experiența filmului să fie la fel de frumoasă. Printre măsurile luate de lanțul multiplex se numără dezinfectarea spațiilor, nebulizarea holurilor, dar și măsurile de protecție în zona concesionării. În plus, lanțul multiplex Cine Globe a investit în implementarea unei soluții de achiziție online pentru produse din zona de concesiune, astfel încât clienții să fie cât mai siguri la Cine Globe Botoșani.

===================

Transformarea experienței de vizionare a cinematografiei

https://www.industry-era.com/vendor-2019-ceo-Cine-Grand.php

Amitabh Vardhan, director și CEO, Cine Grand este un visător, iar cinematograful este pasiunea sa. El a petrecut mai mult de 17 ani construind multiplexuri și oferind publicului o experiență unică de vizionare de filme pe tot globul. Amitabh a fost un catalizator în digitalizarea multiplexurilor prin proiectoare digitale 2K, ticketing computerizat și analitic și digital CRM. Conceptul tuturor reclinerelor, Clip On 3D pe ochelari de vedere, cinematografe VIP, Popcorn Rainbow, prețuri de bilete variabile etc. au fost concepte noi dezvoltate și puse în aplicare de Amitabh pe piața europeană.

„După digitalizarea proiectoarelor, imaginile au fost mult mai clare, mai strălucitoare, colorate, iar filmele puteau fi lansate peste tot în aceeași zi”

După ce a lucrat pentru companii precum Domino’s, Unilever & PVR Cinemas, Amitabh s-a înarmat cu imensa sa experiență co-fondată Cine Grand, care opera cinematografe din India, SUA, Bulgaria și România. Fiind un team player, receptiv și adaptiv la provocări, Amitabh credea că prin cinematografe se poate aduce fericirea tuturor. Aceste credințe și calități l-au ajutat în crearea unor cinematografe ieșite din tipar.

Valoarea pentru bani pentru clienți este o mantră de succes pentru Cine Grand, care se angajează cu DTC - Design, Tehnologie și Serviciu Clienți - pe toate piețele. Pentru a oferi cea mai bună experiență clienților, Cine Grand folosește cei mai buni arhitecți și designeri pentru a proiecta cinematografele care sunt cele mai noi și mai inovatoare și prietenoase. Există un CRM robust care are grijă de fiecare feedback al clienților și rezolvă problemele în termen de 24 de ore.

Potrivit Amitabh, experiența excelentă de vizionare a filmelor începe cu conectarea clădirii cu toți clienții. Cine Grand creează fiecare cinematograf cu multă precizie și îl asigură că are toate cele mai noi caracteristici, precum scaune, proiecție, sunet, alimente și băuturi, IT și servicii de service, etc. Echipa lor de cercetare și dezvoltare continuă să lucreze la dezvoltarea de noi idei care oferă clienților săi experiență de vizionare cinematografică unică. Cine Grand este membru al Europa Cinema, care ajută la afișarea tuturor filmelor europene. Pe lângă afișarea de filme hollywoodiene și europene, Cine Grand găzduiește festivaluri de filme, discuții TED, balete și piese live, ceea ce conferă lui Cine Grand unicitatea și avantajul altora.

Amitabh afirmă că digitalizarea cinematografelor a fost o schimbare mare în experiența de vizionare a filmelor. „După digitalizarea proiectoarelor, imaginile au fost mult mai clare, mai luminoase, pline de culoare, iar filmele ar putea fi lansate peste tot în aceeași zi”, adaugă liderul ferm. „Accesibilitatea filmelor a crescut, ceea ce a contribuit la o amploare mai mare a numărului de clienți. Îmbunătățirea IT a schimbat sistemul de ticketing, feedback-ul clienților, sistemul de facturare și raportare. ”Astăzi, clienții pot achiziționa bilete și floricele fără a merge la Box Office sau Bar. „Pe lângă îmbunătățirea locurilor de plasare prin toate conceptele„ Recliner & Lounge ”la un preț accesibil, a crescut numărul de clienți în cinematograf”, adaugă Amitabh. „Acum se poate bucura de cinema pe ecranul mare, așezat pe cele mai luxoase scaune.” Pentru Amitabh, crearea unei legături cu clientul, inovația și echipa face diferența. „Lucrăm fără încetare în dezvoltarea de noi concepte și idei, astfel încât clienții să continue să le placă ofertele noastre”, afirmă Amitabh. „Serviciul clienților oferit de echipă este un factor major a face diferența. Pregătirea și dezvoltarea continuă ajută Cine Grand în atingerea celor mai înalte standarde de servicii pentru clienți. ”

Amitabh împreună cu echipa sa de experți de la Cine Grand intenționează să intre în Macedonia, Serbia, Cipru și Africa în anii următori, cu cele mai avansate cinematografe și cu o mulțime de funcții prietenoase pentru clienți. „Scopul final ar fi crearea de locuri de muncă pentru cel puțin 10000 de persoane, crearea valorii pentru toți părțile interesate și să aibă multe experiențe de viață mai noi”, spune Amitabh.

===================

Din 22 noiembrie, cardul de fidelitate Cine Globe îți aduce beneficii să te poți bucura de fiecare vizionare!

Cine Globe răsplătește clienții fideli! Ai 5% return pe card din tranzacțiile la casa de bilete, la produsele achiziționate de la bar sau atunci când cumperi online.

Începând cu 22 noiembrie, cardul de fidelitate Cine Globe aduce clienților săi nenumărate beneficii. Toți cei care își vor face cont pe www.cineglobe.ro pentru a-l obține vor avea 5% return pe card din tranzacțiile la casa de bilete, la bar sau atunci când cumpără online! Odată creat contul pe site, cardul digital se primește automat pe mail. Mai mult, clienții cu telefoane cu sistem de operare iOS îl vor putea stoca direct în wallet!

Cu ocazia lansării noului produs, Cine Globe organizează pe 25 noiembrie, de la ora 18:30, o proiecție specială a filmului “The Grand Challenge: Le Man '66”, în prezența directorului internațional al lanțului Cine Globe, Amitabh Vardhan. Cu ocazia aceasta, vă așteptăm pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/CineGrandRO) unde puteți participa la un concurs cu premii ce constau în 15 invitații duble și un cadou surpriză! Concursul este deschis până pe 24 noiembrie.

https://www.botosaneanul.ro/stiri/5-inapoi-cine-globe-a-lansat-cu-o-proiectie-speciala-cardul-prin-care-primesti-inapoi-o-parte-din-banii-platiti-la-cinema-galerie-foto/

===================

Descoperă atelierele creative Cine Star!

În perioada iulie – august, Cine Globe organizează în fiecare sâmbătă, în lobby-ul cinematografului o serie de ateliere creative din sfera cinematografiei pentru micii botoșăneni.

Botoșani, 4 iulie – Pentru că orice părinte își vede copilul ca pe un star de cinema, Cine Globe oferă ocazia părinților să-și înscrie copiii la o serie de ateliere creative din zona cinematografiei, menite să-i aducă mai aproape de a fi noul Cine Star! Acestea sunt organizate în colaborare cu redacția BUZZ și se desfășoară în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00. Timp de două ore, cei mici au șansa să descopere fascinanta lume a cinematografiei și fotografiei, pot face exerciții de dicție sau atelier de lecturi prin joc. Intrarea este gratuită.

Atelierele creative vor pune accent pe partea practică, iar informațiile vor fi prezentate sub formă de joc. Acestea se adresează copiilor cu vârste între 8 și 14 ani. La finalul fiecărui atelier, cei mici vor primi o diplomă de participare și, alături de părinți, vor putea să se bucure de intrarea la un film la alegere, beneficiind de un preț special pentru bilet: 12 lei. Înscrierile se fac printr-un e-mail la adresa contact4buzz@gmail.com.

“Vacanța de vară este un moment propice pentru descoperirea unor noi experiețe inedite care pot ajuta la dezvoltarea armonioasă a copilului. În acest capitol intră și atelierele creative Cine Star pe care le vom desfășura pe tot parcursul verii, alături de partenerii de la Buzz. Ar fi o deosebită bucurie pentru noi să descoperim, în timp, că am deschis apetitul către cinematografie unor tinere talente care au luat contact pentru prima dată cu această industrie în cadrul atelierelor noastre. a declarat Gabriel Grama, General Manager Cine Globe România.

Program Ateliere Cine Star

Atelier de filmat, realizat de Denisa Sandu

Atelierul de filmat își propune să-i familiarizeze pe cursanți cu principalele reguli în domeniul filmatului. La finalul cursului, participanții vor afla cum să facă o încadratură video corect și cum să potrivească luminile necesare în studio. Denisa Sandu și-a descoperit pasiunea pentru camera de filmat în clasa a V-a și este deja regizor pentru două scurtmetraje.

Atelierul are loc pe 6 iulie, respectiv 3 august.

Atelier de dicție, realizat de Karina Todireanu și Alexandra Ciotir

Principala lecție pe care o vor învăța cei mici la atelierul de dicție este modalitatea corectă de respirație în timpul unei fraze și cum să pronunțe cuvintele corect și clar.  Karina Todireanu și Alexandra Ciotir (17 ani) și-au câștigat experiența în domeniu ca prezentatoare ale unor emisiuni, printre care și Jurnalul Copiilor.  

Atelierul are loc pe 13 iulie, respectiv 17 august.

Atelier de lecturi prin joc, realizat de Paula Alexandra Ifrim și  Anca Elena Biciusca

Mulțumită acestui atelier creativ, cursanții vor dobândi abilități de analiză literară și vor deprinde plăcerea de a citi. Paula Alexandra Ifrim este pasionată de literatură și are un scenariu scris pe baza căruia a fost realizat un scurtmetraj. Ancăi Biciusca este pasionată de jocuri educative pentru copii, așa că atelierul va fi deopotrivă distractiv și interactiv.

Atelierul are loc pe 20 iulie, respectiv 24 august.

Atelier de fotografie, realizat de Theona Adomnoae

Atelierul de fotografie își propune să-i inițieze pe copii cu principalele reguli în realizarea unei fotografii. Ei vor descoperi cum pot realiza o fotografie de studio. Cea care va susține atelierul va fi Theona Adomnoae, pasionată de fotografie. 

Atelierul are loc pe 27 iulie, respectiv 31 august.

***

Pentru mai multe detalii despre evenimentele Cine Globe, accesați www.cineglobe.ro sau conturile de Social Media ale multiplexului.

Facebook: https://www.facebook.com/CineGrandRO/

Instagram: https://www.instagram.com/cinegloberomania/?hl=en

===================

Toamna aceasta la Cine Globe, notele de 10 îți aduc bilete gratuite la film și multe alte surprize!

La Cine Globe e toamna notelor de 10! Fie că ești elev sau student, arată-ne că ai luat nota 10 săptămâna acesta și noi te premiem cu două bilete la unul dintre filmele din weekend!

Elevii și studenții cu chef de învățătură și cu nota 10 la purtător sunt răsfățații toamnei la Cine Globe. O singură notă de 10 sau un calificativ de “foarte bine” obținute într-o săptămână oferă posibilitatea de a obține gratuit două bilete la un film la alegere, în weekend-ul corespunzător acelei săptămâni.

La campania ce are loc în perioada 20 septembrie 2019 – 30 noiembrie 2019 pot participa elevi și studenți cu vârste cuprinse între 7 și 22 de ani. Nu trebuie decât să învețe bine, să obțină o notă de 10 sau un calificativ de “foarte bine” și să vină la Cine Globe să dovedească acest lucru!

Carnetul de elev/student, vizat pentru anul în curs, și care are înscrisă nota de 10/calificativul de “foarte bine” precum și data obținerii acestora, trebuie arătat operatorului Cine Globe pentru a intra în posesia biletelor gratuite. Copiii cu vârsta sub 14 ani vor trebui să fie însoțiți de un părinte/tutore pentru a intra în posesia biletelor gratuite.

Iar pentru că la Cine Globe e toamna notelor de 10, cei care vor primi bilete gratuite la film vor putea beneficia și de un meniu de nota 10, adică o porție de Popcorn Mediu și un pahar de Coca Cola la 500 de ml la prețul special de 10 lei ( în limita stocurilor disponibile).

Clienții pot beneficia doar o singură dată pe săptămână de obținerea a două bilete gratuite la film în weekend și a unui meniu special cu prețul de 10 lei.

Surprizele nu se opresc aici! În timpul campaniei de toamnă, la Cine Globe vor avea loc atelierele “Cine Film” în care copiii vor putea afla mai multe despre industria cinematografică. La finalul workshop-ului vor știi care este rolul producătorului de film, cu ce se ocupă un regizor, cum iau naștere scenariile, cum ajunge filmul în cinematografe și pot vizita “bucătăria” Cine Globe unde vor vedea cum se proiectează un film. La final, cei prezenți la atelier pot rămâne la filmul despre care li s-a vorbit beneficiind de un preț special la bilet. În plus, testăm obținerea de cunoștințe noi printr-un quiz inedit. Copiii vor avea șansa să câștige un meniu gratuit (popcorn și un suc la alegere)!

Iar dacă sunteți la curent cu tot ce mișcă în lumea cinematografiei, atunci sunteți candidații perfecți la un test-fulger în Uvertura Mall! Un promoter Cine Globe vă va testa pe loc cunoștințele și dacă răspundeți corect la întrebările referitoare la filmele ce rulează în cinematograf, atunci aveți șansa să câștigați vouchere la film, valabile pentru două persoane.

Mai mult, pe pagina de Facebook Cine Globe România dăm startul concursurilor ce au ca premii vouchere valabile pentru două persoane. Nu trebuie decât să răspundeți corect la întrebările noastre și sunteți înscriși automat în tragerea la sorți!

Întreg regulamentul campaniei “ Toamna notelor de 10” poate fi consultat pe pagina oficială de Facebook - Cine Globe România.